Luc

De volgende stap

Als ondernemer maak je elke dag keuzes die impact hebben op de wereld om je heen. Keuzes die het verschil kunnen maken. Die positieve impact creëren. Waarin medewerkers hun eigen ambities herkennen en die anderen een goed gevoel geven. Dat geldt niet alleen voor onze klanten, dat geldt ook voor onszelf.

 

Zeven jaar geleden ben ik dit bedrijf gestart. Zeven jaar waarin op sommige vlakken heel weinig, op andere heel veel veranderd is. De wereld ziet er anders uit, de toekomst ook. Ons eigen team is het afgelopen jaar versterkt met een art director, een strateeg, een copywriter. We zijn gestart met een B corp-traject. Ons bureau is volwassen geworden.

Omdat we zelf stappen blijven zetten, zijn we nog beter in staat bedrijven te helpen bij hún volgende stap. Om het verhaal dat daaruit ontstaat eerlijk, bevlogen en onderscheidend uit te dragen. Op een manier die past bij wie ze zijn en die tegelijkertijd anderen inspireert. 

 

Positieve groei doormaken: dat is wat we willen. Voor onszelf én voor onze klanten. Groei die niet ten koste gaat, maar in het voordeel werkt van de wereld. Voor bedrijven die, net als wij, vooruit willen. In de volste overtuiging dat het beste bedrijf van de wereld ook het beste bedrijf voor de wereld kan zijn.

 

Steeds verder vooruit
Viastory

 

Meer artikelen.