Toos

Maas Cleanup pakt de macht

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen verovert de nieuwe campagne van Maas Cleanup de straten. We overtreden elke wet, laten de coalitie vallen, en dumpen ons afval. Niet heus natuurlijk: tussen de regels door klinkt een andere boodschap. Deze campagne werd de afgelopen weken door ons geïnitieerd én ontwikkeld. In een interview in De Limburger benadrukt Toos dat de campagne géén stemadvies is, maar wel een oproep om ook in het stemhokje aan de Maas te denken. En natuurlijk een oproep om op 18 maart mee te doen met Maas Cleanup Day.

“We konden het niet laten om een knipoog te maken naar de politiek”

Toos Hofstede

Stem voor de Maas

Maas Cleanup vindt namelijk dat iedereen recht heeft op een gezond leefklimaat. Daarom breekt opnieuw het moment aan om verandering in gang te zetten en te kiezen voor een partij die oog heeft voor een schone riviernatuur. Toos: “We wijzen mensen erop dat hun stem het verschil maakt, maar we laten het aan de kiezer zelf om te kiezen.”

Tot 18 maart is de campagne zichtbaar in het Limburgse straatbeeld. Op driehoeksborden en abri’s, in culturele instellingen en diverse hotspots. Een krantenadvertentie in alle edities van De Limburger en op onze social mediakanalen. Sta jij achter onze boodschap? Help dan mee om het tij te keren. Download de Maas Cleanup toolkit en deel de campagne op je eigen social mediakanalen met je netwerk, vrienden, familie en collega’s.

Maas Cleanup Abri-17

Ruim mee op

We wachten niet op de formatie, maar gaan op zaterdag 18 maart alvast aan de slag om schoon schip te maken voor de Maas. Help jij ons mee? Meld je dan snel aan op acties.maascleanup.nl.

Meer artikelen.