Over ons.

David Smith

David Smith
Strateeg/copywriter
+31 6 28 88 32 85
david@viastory.com

‘Een gelukje’ is het dat hij, amper 21 jaar, bij reclamebureau PPGH/JWT in Amsterdam stage mag lopen. Twee weken later bedenkt David Smith (Emmen,1974) voor Heineken een commercial – en krijgt meteen een baan aangeboden. Frank Pels, medeoprichter en een kei van een copywriter, neemt hem onder zijn hoede. Vier jaar lang werkt David voor klanten als Gamma, KPN, Heineken en de Postbank, tot hij als creatief directeur en partner bij More Advertising in Deventer aan de slag gaat. 

Steeds vaker bekruipt hem echter het gevoel dat het échte probleem van zijn klanten niet in marketing, maar in heel andere dingen zit – dingen waar hij zich niet mee mag bemoeien. Daarom brengt hij creativiteit, organisatie en strategie samen in zijn eigen bureau. Eerst alleen, later samen met Jenny Elissen, met wie hij sinds 2011 grote bedrijven helpt om strategische veranderingen teweeg te brengen.

Want dat is David ten voeten uit: een veranderaar, vooruit en voorwaarts, in zijn hoofd én in zijn woorden. In Viastory vindt hij een partner die net als hij hart en ziel probeert te pakken, maar dan in communicatie. Een ‘hyperprofessionele activistische redactie met een enorm kwaliteitsbesef’, die niet alleen werkt aan de uitingen van de klant, maar ook aan diens doelen. “Merken”, zegt David, “zijn een enorme energiebron voor verandering.” Vanuit die gedachte creëren we samen een hoopvol perspectief.

De mensen.

Luc Wassen
Creative director/partner

Toos Hofstede
Strateeg/partner

Maarten Kuypers
Productieleider

Ivo Straetmans
Art director

Hanneke Koenen
Productieleider

Britt van Kruchten
Designer

Ankie Bosch
Copywriter

Kim Bekkers
Productieleider

Meer over ons.