Gay Jongen interieur architectuur

De kunst van binnenkijken

Design binnen handbereik

Gay Jongen neemt in 2013 contact op met Viastory. Hij wil zich herbezinnen op zijn strategie. De redenen hiervoor zijn divers. Zo lijkt een nieuwe generatie designliefhebbers hem nog onvoldoende te vinden. Bovendien is design met de opkomst van online winkels steeds meer binnen handbereik en zorgt deze ontwikkeling ook voor een verregaande transparantie in prijs.

Vakmanschap

Op welke manier is Gay Jongen nog relevant in deze veranderende tijd? Al uit de eerste gesprekken blijkt dat Gay Jongen een snelle denker is. Hij is als geen ander in staat een juiste inschatting te maken van mensen. Hij kijkt bij mensen binnen, letterlijk en figuurlijk. Naar hoe ze leven, wonen en bewegen. Gay Jongen is een bijzonder intelligente man die visueel sterk is en niet twijfelt als het gaat om de beste keuzes voor een interieur.

Dat is precies waar zijn kracht ligt als interieurarchitect. Natuurlijk zijn de producten die hij aanbiedt ook op andere plekken te krijgen. Maar de zorgvuldige selectie die hij met aandacht en oog voor detail heeft samengesteld in zijn zaak, biedt een online winkel niet. En nog veel belangrijker: het deskundig advies dat hij als interieurarchitect kan geven, is niet te kopiëren.

Studio

Het was dan ook een logische stap de woonwinkel te transformeren tot studio, met passende naam en huisstijl. De werktafel staat nu prominent in de zaak en biedt een plek waar je inspiratie kunt opdoen en kennis kunt maken met het vak van de interieurarchitect.


Duurzame keuze

Klanten die kiezen voor Gay Jongen, kiezen niet voor de goedkoopste oplossing. Toch is het een notoir misverstand dat zijn producten duur zijn. De portretten die Viastory voor de website en verschillende kranten heeft gemaakt, laten een brede mix aan klanten zien. Niet alleen de welgestelde villa-eigenaren kunnen terecht bij Gay, ook jonge starters laten zich graag begeleiden in de keuzes voor het interieur van hun eerste huis.

“Je bewust maken van je eigen unieke verhaal én dit vervolgens zodanig communiceren dat onbekenden specifiek voor jou kiezen. Dat is de kracht van Viastory”

Gay Jongen

Een interieur van Gay Jongen is een duurzame keuze. Niet alleen vanwege de kwaliteit van de meubels, maar vooral omdat je niet snel uitgekeken raakt op een interieur dat bij je past. Voor Gay Jongen draait interieurarchitectuur niet om spullen, maar om mensen. Mensen die zich ergens wel of niet op hun gemak voelen. En dát is de kunst van het binnenkijken.

 

 

Meer projecten.