Nextview Consulting

Designing better business

Nextview Consulting is een snelle groeier in de markt van digitale transformaties. Als Summit Salesforce Partner heeft het de ambitie Europees marktleider te worden. Het bedrijf heeft Europese cliënten die over de hele wereld in diverse sectoren werkzaam zijn. We starten in 2020 met de ontwikkeling van industrieproposities en worden daarna strategisch communicatiepartner in de groeiambities van Nextview. De belangrijkste uitdagingen? Het vergroten van de naamsbekendheid op de Europese markt, het genereren van waardevolle leads binnen de focusindustrieën en het aantrekken van nieuw talent.

VIA-Nextview-Case-Beeld-4

Meervoudige winst

Nextview is een ambitieus bedrijf met een inspirerende belofte en manier van werken. Toch mist, ondanks alle inspanningen, een coherente communicatie-aanpak. We brengen daarom focus en structuur aan. Zo brengen we de energie van Nextview over: de ambitie, de wil om iedere dag de slimste oplossingen te bedenken die klanten vooruit helpen. En wordt het verhaal van Nextview een verhaal om te delen.

VIA-Nextview-Case-Beeld-6

Voor het snelgroeiende klantenbestand van Nextview moet dat verhaal antwoord geven op de sectorspecifieke uitdagingen die voorliggen. Klanten willen hun marges vergroten, de kosten verlagen en de band met hún klanten versterken. Nextview helpt hen te begrijpen hoe ze hun eigen klanten met behulp van digitalisering het beste bedienen en hoe ze hen gedurende de hele klantreis betrokken houden.

VIA-Nextview-Case-Beeld-5

Designing better business

De duurzame groei van Nextview en zijn klanten is geen groei die ten koste gaat van de wereld, maar groei die in het voordeel werkt van mens, bedrijf en omgeving. ‘Door gezond te groeien creëren we ruimte om te investeren in een betere wereld’: dat is de boodschap die we samen verspreiden. Tegelijkertijd doen we onderzoek naar manieren om niet zozeer meer, maar de juiste mensen aan te trekken. Cliënten én collega’s, zodat we de kwaliteit van leads verhogen en het juiste talent aantrekken.

Met ‘Designing better business’, het nieuwe verhaal dat we voor Nextview ontwikkelen, positioneren we hen in Europa als dé design-led Salesforce consulting firm. Ook richting medewerkers. Dat laatste is een uitdaging apart, maar gelukkig ligt er veel om mee te werken: Nextview is al jaren op rij een Great Place to Work en gecertificeerd B Corporation.

MVK07811

Inspirerende online omgeving

In cocreatie met internetbureau Betawerk ontwikkelen we  een online omgeving die klanten laat zien dat Nextview hun markt kent, en dat de unieke design-led aanpak zorgt voor een succesvolle implementatie, betere prestaties en winst op alle fronten. Ook potentiële collega’s krijgen op de nieuwe website een goed beeld van wat Nextview hen kan bieden, en worden uitgedaagd om samen het avontuur om verder te groeien aan te gaan.

VIA-Nextview-Case-Beeld-8

“De nieuwe website laat klanten in een vroeg stadium zien wat we voor ze kunnen betekenen. Én hij biedt manieren om snel met ons in contact te komen. Zo koppelt hij conversie aan inzichten, informatie en storytelling: een knappe combinatie.”

Huub Waterval

 

Een stijl die past

De bijzondere aanpak. De gedegen kennis van de verschillende markten. Het betrokken partnerschap. De fijne werksfeer. Al die manieren waarop Nextview het goede doet voor klanten, medewerkers en de wereld: wij vertalen ze in campagneboodschappen, toonzetting, kleurgebruik en lettertype. Voor de illustraties werken we samen met de in Londen woonachtige illustrator Mark Long, onder meer werkzaam voor The Guardian. Zo bieden we houvast en speelruimte.

NEX031 VOW Viastory Website_1

 

We brengen alles samen in de communicatie-uitingen, waarop we zelf de regie voeren. Van de nieuwe website tot de campagnes die we vanuit de focusindustrieën ontwikkelen, en van het Wellbeing Manifest tot de partner branding. Ook vraagt Nextview ons mee te denken over de inrichting van het nieuwste Design Thinking Center in Frankfurt, waar klanten middels een uitgekiend traject worden uitgedaagd om het grote geheel, voorbij puur technologische oplossingen, te zien. De komende tijd bouwen we samen verder en werken we aan meer middelen om Europa te overtuigen van Nextviews kwaliteiten.

 

 

Meer projecten.