Chromin

Kwaliteit in elke laag

Een uniek proces. Hoogspecialistische technieken. Materialen met sublieme eigenschappen. En klanten die opereren op het hoogste niveau. Chromin, gevestigd in de Maastrichtse Beatrixhaven, voegt met diffusietechnieken kwaliteiten toe aan metalen. Aan ons de vraag om te helpen met een herijking van de strategie en een waardige positionering.

Al bijna 50 jaar maakt Chromin metalen slijtvast, corrosiebestendig en bestand tegen extreme temperaturen. Het bedrijf kiest nadrukkelijk voor onze aanpak. We gaan samen naar de kern: wie zijn ze en wie willen ze zijn? Wat doen ze precies? En waarom eigenlijk? We zien de indrukwekkende kennis en kunde, die bijna niemand meer in huis heeft. Het duurzame proces, dat het milieu ontziet. Het respect voor de traditie in combinatie met de drang naar voortdurende innovatie.

www.guyhouben.com_chromin_fullres-4

 

We zien de kwaliteit die wordt toegevoegd aan producten in de foodindustrie, de automotive, farmacie, luchtvaart en meer. Dat basismaterialen hoogwaardig worden, toepasbaar onder de meest veeleisende omstandigheden – in deze tijd van grondstoffenschaarste oprecht een unieke propositie. We zien de haast obsessieve manier om klanten te willen helpen met de problemen die ze tegenkomen. En we realiseren ons: ook dat is een kwestie van kwaliteit.

Kwaliteit in alle lagen: dat blijkt Chromin ten voeten uit. De innovatieve kwaliteiten van mensen én materialen. Wij vertalen de kwaliteit die het bedrijf zelf levert door in communicatie en marketing. We zorgen voor een volledige rebranding: een nieuwe visuele identiteit met een logo dat de scherpe kwaliteit van Chromin weerspiegelt. Een nieuwe website, met tijdloze typografie en krachtige fotografie. Een zelfverzekerde toon die past bij de no-nonsense houding van het bedrijf. Maar vooral: een verhaal dat Chromin verder vooruit helpt. 

www.guyhouben.com_chromin_oven_fullres-12

 

Meer projecten.