Nedlin

Lagere kosten, hogere impact

 

Iedere dag beter: als Stef en Luuk de Win ons in 2016 vragen om hun bedrijf opnieuw te positioneren, is de ambitie van het familiebedrijf het eerste dat ons opvalt. Onder het motto ‘A new day, new opportunities’ vormen innovatie, kwaliteit en duurzaamheid drie jaar lang de basis van een succesvolle communicatie- en marketingstrategie. Nu is het tijd voor de volgende stap. We zijn er trots op dat Nedlin ook deze stap graag met ons wil zetten. 

Op de kaart

De afgelopen drie jaar is Nedlin als merk goed op de kaart gezet. De drie segmenten waarin het bedrijf opereert – Hospitality, Healthcare en Industry – zijn ondergebracht onder één naam. De nieuwe huisstijl is tot in de puntjes doorgevoerd en er is een nieuwe website geïntroduceerd. Nu Nedlin in de wasserijbranche een sterke naam is geworden, verschuift het accent in de communicatie van het bedrijf naar de klant: van ‘wie zijn wij?’ naar ‘wat zit er voor u in?’.

Hospitality, Healthcare en Industry zijn echter drie verschillende werelden. Klanten uit die segmenten zijn niet zomaar op zoek naar een nieuwe wasserij, maar naar een dienstverlener die branchespecifieke oplossingen biedt. Iemand die de sector kent, op de hoogte is van wet- en regelgeving en anticipeert op toekomstige ontwikkelingen. Een partner die meedenkt.

Een nieuwe strategie

In nauw overleg met Nedlin ontwikkelen we een volledig nieuwe communicatie- en marketingstrategie met bijbehorende website. Innovatie, kwaliteit en duurzaamheid blijven de corporate boodschap, maar in de communicatie naar de segmenten leggen we de nadruk op een ander belangrijk aspect: kosten. Dat wordt nog wel eens verward met prijs. Maar ‘kosten’ gaat over veel meer dan dat. Over kwaliteit en duurzaamheid bijvoorbeeld. Over de hoogste hygiënestandaard. Over de juiste hoeveelheid linnen in de kast. 

We richten ons in de campagnestrategie op ‘Total Cost of Ownership’: de totale integrale kostprijs. Bij Nedlin zijn klanten verzekerd van de laagste integrale kostprijs tegen de hoogste impact: lagere kosten, hogere impact. Die boodschap werken we allereerst uit in de nieuwe website, met eigen pagina’s voor Hospitality, Healthcare en Industry. Zo kunnen we elk segment straks met specifieke online campagnes benaderen en komen klanten meteen in hun eigen wereld bij Nedlin binnen. 

UBR Hoofd 05

 

Met gerichte content werken we de voordelen van Nedlin voor klanten in elk segment verder uit. Aan de hand van redactionele artikelen, animaties, foto en video lichten we ‘Lagere kosten, hogere impact’ verder toe. Door de technische mogelijkheden die de website biedt kunnen we die boodschap ook in de toekomst blijven aanscherpen en uitdragen.

NL_NEDLIN_STUDIO_01_HO_HB_239 1275 × 956

 

Meer projecten.