Admesy

Moving forward

Ze maken de beste apparatuur om licht te meten, spelen mee in de Formule 1 van de mondiale displaymarkt en zitten bij de grootste fabrikanten aan tafel. Maar de mannen en vrouwen van Admesy, masters of the black box, willen ook andere markten laten profiteren van de aantrekkelijke kwaliteit die het bedrijf biedt. Met die vraag kloppen ze bij ons aan: hoe kunnen we met onze producten groeien in nieuwe markten?

De ambitie, voelbaar in de nieuwe fabriek in Ittervoort, vraagt om andere aanpak in communicatie. Niet technisch en specsgedreven, maar helder, zelfverzekerd en verhalend. We zetten een slimme, op maat ontwikkelde strategie voor profilering en positionering op papier. Admesy biedt door slimme ontwikkeling veel waarde voor je geld. Built to perform. Ready to use: die boodschap zetten we centraal. En daarmee winnen we het vertrouwen om ook de rest van de communicatie aan te scherpen.

Een basis voor verdere groei

Kwaliteit biedt Admesy al, wij voegen er zeggingskracht aan toe. We vereenvoudigen. Structureren. Categoriseren. We brengen lijn aan in de verschillende producten, bedenken series en serienamen en voegen filters toe. We ontwikkelen een helder platform waarop het aanbod aan spectroradiometers, colorimeters, luminance en illuminance meters voor nieuwe en bestaande klanten in één oogopslag helder wordt.

“Het is opgeruimd, helder en vanuit alle invalshoeken communicatief.”

Steven Goetstouwers


We passen een restyling toe op alle middelen, te beginnen met het logo en de website, waar ontwerp, lettertype, kleurgebruik en fotografie de kracht van Admesy tot uitdrukking brengen. Ook de beursstands, waarin Admesy zijn producten over de hele wereld presenteert, brengen we in lijn met de nieuwe stijl. Voor de teksten kiezen we een zelfverzekerde toon met een knipoog. Want Admesy mag dan wel het slimste jongetje van de klas zijn, arrogant wordt het nooit.

ADM Beursstand

ADM Beursstand 1

De komende tijd werken we verder aan inhoud die de bright band voorstelt aan een nieuwe wereld. Verhalen die dit groeiende, super high-end bedrijf een gezicht geven. Die vertellen over hoge volumes en zware condities. Die verleiden om te blijven hangen en vertellen wat licht teweeg kan brengen. Die ambitie faciliteren en de organisatie vooruit helpen. Precies: Moving forward.

 

Meer projecten.