Vacature

Wij zoeken een
ervaren strateeg

Een kritische én creatieve geest die de verantwoordelijkheid neemt voor de ontwikkeling van de strategie van onze klanten.

 

Jouw functie

Als senior communicatiestrateeg (32-40 uur) ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je verricht onderzoek en ontwikkelt zelfstandig de communicatiestrategie. Een strategie die verder gaat dan papier. Terwijl trends komen en gaan, bouw jij aan een betekenisvolle relatie met onze klanten. Door klanten te helpen steeds weer op een vernieuwende en originele manier in contact te komen en te blijven aansluiten bij huidige en toekomstige behoeften. Je denkt mee over nieuwe contactmomenten, innovaties, producten, diensten en verdienmodellen. Dat gaat veel verder dan communicatie. Het gaat over relevant blijven en duurzame impact creëren.

Heb je zo’n 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, blink je zowel schriftelijk als mondeling uit in Nederlands en heb je zin om alles te geven wat je in je hebt? Dan hebben we de mooiste baan in de wijde omtrek voor je.

Ons bureau

viaStory is een creatief bureau dat oplossingen ontwikkelt voor de communicatievraagstukken van vandaag. Wij geloven dat wanneer je weet wie je bent, je pas weet wie er echt bij je past. Wat je uniek maakt bepaalt je aantrekkingskracht en om echt onderscheidend te communiceren, moeten we daar beginnen.

We zijn niet gebonden aan mensen of middelen. Iedere uitdaging is anders en we geloven sterk in co-creatie met de klant en de beste vakmensen in de regio. Digitaal, cultureel, strategisch. Zo ontstaat er alle ruimte voor het experiment, nieuwe technologie en patroondoorbrekende oplossingen. We weten waar onze kracht ligt en werken graag samen met mensen die zich op dezelfde manier als wij betrokken voelen bij een project.

Wat verwachten we van je?

– Je omarmt onze manier van denken en werken
– Je bent optimistisch, kritisch én maatschappelijk betrokken
– Je hebt ervaring met complexe communicatievraagstukken
– Je bent in staat originele ideeën om te zetten in scherpe teksten
– Je gaat voor maximale impact (ongeacht het budget)

Natuurlijk ben je ook

– In staat zelfstandig meerdere projecten te trekken
– Bewust bezig met een betere wereld
– Leergierig en onderzoekend
– Een sterke en positieve persoonlijkheid
– Iemand die zichzelf blijft vernieuwen

Vanuit een inspirerende locatie in Maastricht werk je in een enthousiast team mee aan projecten met urgentie, impact en een sterk maatschappelijke focus.

Ben jij die senior communicatiestrateeg die we zoeken? Stuur je motivatie en cv vóór 1 maart naar luc@viastory.com.

Meer projecten.