Vacature

Senior designer

Wij zijn per direct op zoek naar een senior designer. Bij Viastory kun je laten zien wat je in huis hebt. Als vormgever ben je verantwoordelijk voor een project van begin tot eind. Van concept tot implementatie. In het hart van het bureau werk je samen met strategen, copywriters en productieleiders. Je bent optimistisch en kritisch. Communicatief én thuis in de wereld van communicatie.

Je wordt onderdeel van een klein maar groeiend team aan designers dat vorm geeft aan ambitieuze klanten zoals Nextview Consulting, Nedlin, Lumière Cinema, Oostwegel Collection, Admesy, Provincie Limburg, VISTA college, Schunck, Boels Zanders Advocaten en uiteraard Maas Cleanup.

Wij zoeken een ondernemende en energieke teamspeler:

– Die zichzelf blijft vernieuwen
– Die in staat is originele ideeën om te zetten in aansprekende vormgeving
– Die weet hoe je campagnes en websites ontwikkelt
– Met kennis van UX, motion en Adobe CC
– En minimaal 3 jaar werkervaring in de creatieve industrie

Wij zijn:

Viastory Creative Agency. Klaar voor een nieuwe dag. In voor verandering. Wij helpen ondernemers en organisaties om de volgende stap te zetten. Als strategisch bureau voor communicatie en marketing geloven wij in de onbegrensde kracht van creativiteit. Wij zijn er om steeds weer nieuwe ideeën te bedenken en vorm te geven. Zo creëren we impact en zetten wij dingen in beweging.

Wij zijn het eerste B Corp gecertificeerde bedrijf in Limburg. Daarmee zijn we onderdeel van een wereldwijde beweging van bedrijven die zich inzetten voor waardecreatie in plaats van winstmaximalisatie. Van Patagonia tot Triodos en van Auping tot Tony’s Chocolonely.

Groei je met ons mee?

Vanuit onze inspirerende locatie in Maastricht werk je in een bevlogen team mee aan projecten met urgentie, impact en een sterk maatschappelijke focus. Het betreft een functie voor 32-40 uur per week, waarvoor je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden ontvangt.

Enthousiast? Stuur je motivatie, cv en je drie beste projecten, voorzien van een toelichting, naar onze art director Ivo Straetmans.

Meer projecten.