PIDZ

Storybook

Eigenlijk vraagt PIDZ ons begin 2019 om een salesbrochure. Die krijgen ze. Maar we stellen ook iets anders voor: een Storybook. Scènes van een huwelijk, van de kennismaking van oprichters Ron en Fass tot het bedrijf dat PIDZ nu is: een zorgbemiddelaar met landelijke dekking, een thuis voor zorgverleners, een kennispartner voor zorginstellingen. Met alle ups en downs die daarbij horen.

Zo’n boek wil PIDZ wel. En dus gaan we om tafel. We tekenen de levensgeschiedenis van PIDZ op. De successen en mislukkingen. De hoofd- en zijwegen. De ideeën die strandden. De dromen. De mensen.

Echt PIDZ

We vormen een team waarin verschillende disciplines samenkomen: tekst, fotografie, illustratie en vormgeving. We kiezen een vorm en toon of voice die passen bij PIDZ: fris, vrolijk en toegankelijk.

PIDZ-Case-2
PIDZ-Case-3 2

“Geweldig gedaan. Alles wat we zijn in een mooi en creatief boekwerk. Top!”

Hetty van Dommelen

PIDZ-Case-4 2PIDZ-Case-6

En dan ligt hij er. De bijbel van PIDZ. Het verhaal over het ontstaan van PIDZ, over het idealisme van Ron en Fass, over de groei van de organisatie afgezet tegen de ontwikkelingen in de zorg. Want uiteindelijk is het PIDZ Storybook dat: een boek over zorg. Over jou en mij eigenlijk, want zorg gaat over mensen. Over kleine dingen en onvergetelijke momenten. Over met zorg verbonden zijn.

Naamloos-7PIDZ-Case-5 2
PIDZ-Case-7 PIDZ-Case-8 PIDZ-Case-9Naamloos-9

Case-PIDZ-9Naamloos-10

Meer projecten.